Smile Revolution

Join The Revolution

Metalne žice, i visoke cene fiksnih aparata su bili glavni izgovori zbog kojih mnogi i dalje imaju krive zube.

Smile revolution folije Vam omogućavaju da ispravite zube plaćajući mesečno. Napravljene su tako da pomeraju postepeno Vaše zube do željenog položaja. Broj foljia i dužinu terapije određuje ortodont za svakoga individualno i zavisi od težine slučaja. Dužina terapije je u proseku 5 meseci.

Join the Revolution

 

Najčešća pitanja

 

Šta su smile revolution folije?

Smile revolution folije su plastične proteze od transparente plastike. Prilagođene su tako da savršeno naležu na Vaše zube i blago ih pomeraju tako da ne smetaju desnima. Na svakih mesec dana dobijate novu foliju koja postepeno nastavlja sa pomeranjem zuba.

Da li je moguće da nosim folije u jednoj vilici?

Tačan odovor na ovo pitanje možete da dobijete tek nakon konsultacija. Moguće je da dobijete foliju samo za gornju ili samo za donju vilicu u koliko se ne ugrožava pravilnost zagrižaja.

Koliko dugo traje terapija?

Dužina terapije zavisi od težine svakog slučaja. Sa težim slučajevima ide i veći broj neophodnih folija.

Koliko se folije nose dnevno?

Najbrži rezultati se postižu kada nosite folije 20 sati dnevno, folije skidate u posebnim prilikama, kada jedete i perete zube.

Koliko su česti pregledi?

Pregledi se obavljaju u zavisnosti od plana terapije. Oni se najčešće obavljaju jednom u mesec dana, kada i dolazite po novu foliju. Po potrebi se mogu organizovati i više puta u toku meseca.

Koja je prosečna dužina terapije?

Najčešći slučajevi sa kojima se susrećemo se završavaju izmedju 3 i 6 meseci nošenja.

 
Untitled.png